Frittata a la Stratos


Print Friendly, PDF & Email

Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή, η frittata a la Stratos!

Αρχίζουμε βάζοντας το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και την πιπεριά Φλωρίνης. Λίγο πριν γίνει διάφανο το κρεμμύδι, προσθέτουμε μαϊντανό, άνηθο, φρέσκια ντομάτα τριμμένη, αλάτι, πιπέρι.

Λίγο πριν εξατμιστεί όλο το νερό της ντομάτας, προσθέτουμε ψιλοκομμένο μπρόκολο, ετοιμασμένο από πριν στον ατμό για τρία λεπτά και και από πάνω χύνουμε χτυπημένα αυγά και ανακατεύουμε.

Σκεπάζουμε για να φουσκώσει, αναποδογυρίζουμε με το καπάκι και αφήνουμε ξεσκέπαστη να ψηθεί για άλλα δυο λεπτά. Όλα τα παραπάνω σε χαμηλή φωτιά.

Στο σερβίρισμα προσθέτουμε τριμμένη φέτα και φρεσκοτριμμένη ρίγανη. Η frittata είναι έτοιμη! Καλή όρεξη!

DSC00866 DSC00867

Στράτος Λάσπας
Ακολουθήστε

Περί Στράτος Λάσπας

O Στράτος Λάσπας είναι Certified Eating Psychology & Mind-Body Nutrition Coach. Η προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη στην ψυχολογία της διατροφής (Eating Psychology Coaching) είναι μια συναρπαστική και καινοτόμος προσέγγιση που αντιμετωπίζει με αποτελεσματικότητα θέματα βάρους, αδηφαγίας (binge eating), υπερφαγίας (overeating), συναισθηματικής υπερφαγίας (emotional eating), προκλήσεις σε σχέση με την προσωπική εικόνα που έχουμε για το σώμα μας (body image), τις αιώνιες, ατελείωτες και επαναλαμβανόμενες δίαιτες (yo-yo dieting), καθώς και ποικιλία ζητημάτων υγείας και σωματικών συμπτωμάτων που σχετίζονται με τη διατροφή, όπως η λειτουργία της πέψης, η αίσθηση κόπωσης, η πεσμένη ή ευμετάβλητη διάθεση, η λειτουργία του ανοσοποιητικού και άλλα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.