Δημοσιότητα


Τηλεόραση

6 Φεβρουαρίου 2018 – Action 24

Ευχαριστούμε τη Maira Barba για τη φιλοξενία στην πρώτη τηλεοπτική μας εμφάνιση, στην εκπομπή Today, στον Action 24 και τον Σκάι, όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε την προσέγγιση της Ψυχολογίας της Διατροφής!

11 Μαΐου 2017 – Ενάτη Εναλλακτική Τηλεόραση

Η προσέγγιση θρέψης νου και σώματος (mind-body nutrition) αποκαλύπτει το πώς η φυσιολογία του στρες, η χαλάρωση, η αναπνοή, η συνειδητή παρουσία, η απόλαυση, οι ώρες των γευμάτων και πολλά άλλα, επηρεάζουν βαθύτατα τη λειτουργία της πέψης και την κατανάλωση θερμίδων. Επιπλέον, προσφέρει πρακτικές και αποτελεσματικές στρατηγικές διαχείρισης για τις πιο συνήθεις προκλήσεις σχετικά με τη διατροφή και την υγεία, τις οποίες αντιμετωπίζουμε στην εποχή μας.

Ραδιόφωνο

24 Νοεμβρίου 2016 – ΕΡΤ Πρώτο Πρόγραμμα

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τη δυναμική ψυχολογία της διατροφής και τον συναισθηματικό μεταβολισμό! Τι είναι η διαισθητική διατροφή. Πώς οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι πεποιθήσεις μας επηρεάζουν τον μεταβολισμό και την υγεία μας. Ο Stratos Laspas Eating Psychology Coach μας εξηγεί ότι το τι τρώμε είναι μόνο το μισό της καλής διατροφής. Το άλλο μισό είναι το ποιοι είμαστε όταν τρώμε.  

Στο Ντιβάνι της Κρίσης, με την Έφη Ζέρβα. #ertproto