Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή, η frittata a la Stratos!
Αρχίζουμε βάζοντας το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και την πιπεριά Φλωρίνης. Λίγο πριν γίνει διάφανο το κρεμμύδι, προσθέτουμε μαϊντανό, άνηθο, φρέσκια ντομάτα τριμμένη, αλάτι, πιπέρι.
Λίγο πριν εξατμιστεί όλο το νερό της ντομάτας, προσθέτουμε ψιλοκομμένο μπρόκολο, ετοιμασμένο από πριν στον ατμό για τρία λεπτά και και από πάνω χύνουμε χτυπημένα αυγά και ανακατεύουμε.
Σκεπάζουμε για να φουσκώσει, αναποδογυρίζουμε με το καπάκι και αφήνουμε ξεσκέπαστη να ψηθεί για άλλα δυο λεπτά. Όλα τα παραπάνω σε χαμηλή φωτιά.
Στο σερβίρισμα προσθέτουμε τριμμένη φέτα και φρεσκοτριμμένη ρίγανη. Η frittata είναι έτοιμη! Καλή όρεξη!
Latest posts by Στράτος Λάσπας (see all)
- Αστακός και προσωπική ανάπτυξη - 17/11/2018
- Απόλυτη ευθύνη για τη ζωή μας - 02/11/2018
- Αλήθεια, Άποψη, Πεποίθηση και Χρησιμότητα - 15/10/2018