Άλλαξε στάση – άλλαξε κατάσταση


Print Friendly, PDF & Email

Διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα και του έδωσαν 9 μήνες ζωής. Επέστρεψε στο νησί της καταγωγής του, για να μην επιβαρύνει την οικογένειά του με τα έξοδα της μεταφοράς και της ταφής του. Έζησε άλλα 40 χρόνια και πέθανε πάνω από 100 ετών, χωρίς ίχνος καρκίνου πάνω του. Θεραπεία: η νέα στάση ζωής, ο νέος τρόπος ζωής, η νέα θεώρηση των πραγμάτων. Η εκπληκτική ιστορία του κυρ Σταμάτη από την Ικαρία.

 

Στράτος Λάσπας
Ακολουθήστε

Περί Στράτος Λάσπας

O Στράτος Λάσπας είναι Certified Eating Psychology & Mind-Body Nutrition Coach. Η προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη στην ψυχολογία της διατροφής (Eating Psychology Coaching) είναι μια συναρπαστική και καινοτόμος προσέγγιση που αντιμετωπίζει με αποτελεσματικότητα θέματα βάρους, αδηφαγίας (binge eating), υπερφαγίας (overeating), συναισθηματικής υπερφαγίας (emotional eating), προκλήσεις σε σχέση με την προσωπική εικόνα που έχουμε για το σώμα μας (body image), τις αιώνιες, ατελείωτες και επαναλαμβανόμενες δίαιτες (yo-yo dieting), καθώς και ποικιλία ζητημάτων υγείας και σωματικών συμπτωμάτων που σχετίζονται με τη διατροφή, όπως η λειτουργία της πέψης, η αίσθηση κόπωσης, η πεσμένη ή ευμετάβλητη διάθεση, η λειτουργία του ανοσοποιητικού και άλλα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.